نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده

حمص اصیل، یک غذای مدیترانه‌ای
حمص یک غذای مدیترانه‌ای‌ـ‌عربی است؛ شما می‌توانید سراغ این غذا را در لبنان یا حتی سوریه هم بگیرید. تلفظ دقیق نام این غذا «حمُّص» است، اما در فارسی گاهی به‌صورت «هوموس» هم نوشته می‌شود و همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، به آن «نخود ـ ارده» هم می‌گویند. حمص را به‌عنوان مزه و پیش‌غذا و حتی به‌صورت غذا مصرف می‌کنند.
طرز تهیه حمص یا نخود ـ اردهنخود؛ غذا یا دارو
ماده‌‌ی اولیه‌ی اصلی در طرز تهیه حمص یا نخو
خدا وکیلی سوغات هر شهری فقط مال همون شهره حتی مال مرکز استانشم نیست ، آقا من ارده رو همیشه از یه فروشگاهی میخریدم که روش آدرس یزد زده بود ، خوب و تمیز بود ولی همش می گفتم آیا من تو دانشگاه عاشق این ارده بودم؟؟؟؟؟ (من سال ۸۹ دانشجوی اردکان بودم) و رفتم تو برنامه باسلام یه ارده اردکان سفارش دادم ، جاتون خالی اصلا آسمان و زمین اختلاف مزه داره و حلالشون باشه ۶ هزار تومن هم ارزون تر گرفتم نسبت به اونی که اینجا می گرفتم‌
نخود یکی از پرخاصیت ترین حبوبات می باشد که در طب سنتی به مصرف آن تاکید شده است. آب نخود بهترین ماده غذایی در فصول سرد سال می باشد زیرا نخود طبع گرمی دارد.برای درمان نازایی مصرف روزانه آب نخود همراه عسل بسیار توصیه شده است.همچنین آب نخود ملین است و از یبوست جلوگیری می کند.همچنین تحقیقات نشان می دهد آب نخود موجب رفع عفونت ریه و کاهش تورم لثه ها می شود.در این مطلب در نیک صالحی به خواص آب نخود پرداخته ایم.

ادامه مطلب
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
طرز تهیه حمص
 
حُمص (به
عربی: حُمُّص) یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانه‌ای-عربی است که در خاورمیانه
بسیار محبوب است؛ و بیشتر در سینی‌های مزه به عنوان پیش غذا سرو می‌شود.
این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له شده
درست می‌شود. حُمُص غذای بسیار معروف و خوشمزه لبنانی است این غذا در
کشورهای دیگر عربی از جمله سوریه هم طبخ میشود و واقعا اشتها برانگیز و خوش
طعم است.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه حمص
حلوا ارده یکی از خوراکی های گرم و خوشمزه است که از قدیم مصرف می شده. حلوا ارده سرشار از خاصیت است و برای افرادی که مزاج سرد دارند مناسب است. حلوا ارده از کنجد سابیده شده با شیره و یا شکر تهیه می شود. حلوا ارده بسیار مقوی است و بهترین خوراکی برای صبحانه است. سعی کنید از کودکی به فرزندانتان حلواارده بدهید، چون به تقویت حافظه و هوششان بسیار کمک می کند. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا با خواص بی نظیر حلوا ارده بیشتر آشنا شوید.
 
 
حلوا‌ ارده را با
حمص نوعی پیش‌غذای لبنانی خوش‌مزه و مقوی است که علاوه بر دارا بودن خواص نخود، بسیار سیرکننده و محبوب است. برای تهیۀ حمص از نخود و ارده استفاده می‌شود.


حمص یا نخود ارده یکی از غذاهای لبنانی است که در خاورمیانه هم خیلی محبوب است و به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. حمص به دلیل داشتن ارده و نخود، بسیار پرانرژی و مغذی است. این پیش‌غذایخوش‌مزه در اکثر کشورهای عربی به‌عنوان سس در کنار غذاهای گوشتی سرو می‌شود.
مواد لازم:
نخود خام: ۲۰۰ گرم
ارده: ۳
نخود منبع غنی فیبر
نخود یکی از اولین حبوبات کشت شده است.نخود منبع غنی فیبر هستند ، حاوی چربی های سالم ، کربوهیدرات ها و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر هستند. نخود همچنین پروتئین بالایی دارد، بنابراین می توانند جایگزینی عالی برای گیاهخواران باشند. 
 
ما در این مطلب 10 خاصیت و فایده نخود را برایتان قرار داده ایم که ممکن است باعث شود شما بخواهید نخود را در رژیم غذایی خود بگنجانید!
با پورتال سلامت من در ادامه مطلب همراه باشید.
ادامه مطلب
 کنسرو نخود فرنگی
با این روش می توانید نخود فرنگی را با حفظ خواص اصلی آن، ماهها در یخچال نگهداری کنید و در هنگام مصرف فقط کافی است درب شیشه را باز کنید بنابراین نیازی به نگهداری 
نخود فرنگی در فریزر و جوشانیدن هنگام مصرف نیست. در ضمن مزه بسیار دلپذیری دارد.
پوسته نخود فرنگی را شکافته و نخود فرنگی ها را دان کنید. سپس آن را بشویید. در شیشه های دهان گشاد مثل شیشه کشک یا سس، تا گردن شیشه نخود فرنگی بریزید.
مقداری آب را جوشانیده و بگذارید سرد شود. به
طرز تهیه:
طرز تهیه نخود پلو نیز، مانند لوبیا پلو است. با این تفاوت که به جای لوبیا از نخود فرنگی استفاده
می کنیم و میزان نخود مصرفی ان 1 کیلو گرم است که ان ها را از پوست بیرون می اوریم و به 
گوشت تفت داده اضافه می کنیم.
دراین پلو می توانیم از 1 قاشق مرباخوری ادویه پلویی و 1 قاشق مرباخوری ادویه استفاده کنیم.
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
 
حمص یک پیش غذا در اصل یک نوع سس مخصوص خاورمیانه است که با مخلوطی از نخود، ارده کنجد، آب لیمو، سیر و نمک تهیه می‌شود.
مواد لازم
400 گرم کنسرو نخود
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
2 قاشق غذاخوری ارده
2 حبه سیر
نمک و فلفل پاپریکا
روغن زیتون
جعفری تازه
دستور العمل‌
آماده کردن نخودها تنها بخش وقت‌گیر در مراحل آماده کردن حمص است؛ چون شما در صورتی که از کنسرو نخود استفاده نکنید نیاز به پختن، جوشاندن یا خیس کردن و پوست گرفتن آن‌ها دارید.
نخودها را به تنها
خواص ارده و خرما شامل برطرف کردن بیماری‌های ناشی از غلبه سردی بر بدن، رفع بی‌حسی، کرختی و خستگی، پیشگیری و درمان کم خونی، تقویت استخوان‌ها، کاهش کلسترول بد خون، تقویت حافظه، افزایش قدرت یادگیری، تقویت نیروی جنسی و قوای جسمانی می‌شود.
 
 
 
 
 یکی از بهترین صبحانه‌های روز‌های سرد سال، خوردن ارده و شیره خرما است. ارده و شیره خرما میزان بالایی از گرما و انرژی را به سلول‌های بدن می‌رساند و ضمن داشتن احساس سیری، انرژی و مواد غذایی مورد نیاز
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک

ادامه مطلب
طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده انواع بسیاری دارد، اما حمص اصیل، به‌همراه کمی نان پیتا، هیچ‌وقت تکراری نمی‌شود. برای تهیه‌ی این غذا روش‌های بسیاری ذکر شده است که ممکن است اندکی با هم تفاوت داشته باشند. این روزها بسیاری از رستوران‌ها و کافه‌ها هم از طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده پیروی کرده و این غذا را در منوی غذای خود جای داده‌اند. بااین‌حال اگر اهل غذاپختن هستید، ما در ادامه یکی از انواع طرز تهیه حمص یا نخود ـ ارده را برایتان شرح داده‌ایم.
حم
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک

ادامه مطلب
سوپ نخود یکی از پیش غذاهای محبوب به شمار می رود که
در بسیاری از مناطق دنیا طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین انواع سوپ
نخود در کشور های مدیترانه ای تهیه می شود که از نظر مزه، بسیار منحصر به
فرد است. همین موضوع باعث شده تا سوپ نخود مدیترانه ای جایگاه ویژه ای در میان انواع سوپ نخود داشته باشد. اگر دوست دارید با دستور پخت سوپ نخود مدیترانه ای آشنا شوید، توصیه می کنیم که ما را در ادامه این مقاله از آشپزی همراهی کنید.



 
ادامه مطلب
عسل ارده دارویی شفابخش برای تمامی بیماری‌های ناشی از سرد شدن مزاج بدن است. در ادامه با خواص عسل ارده برای سلامتی آشنا شوید.
افرادی
که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و ترند، در فصل زمستان احساس سرمای
بیشتری می کنند؛ این افراد باید از مواد غذایی گرم مثل عسل ارده و شیره
استفاده کنند. فصل تابستان دارای مزاج گرم و خشک است به همین دلیل
افرادی که دارای طبع صفراوی هستند در این فصل شدیداً دچار بحران جسمی و
روحی می شوند. صفراوی مزاج ها تحمل گرمای ت
حُمُص یه پیش‌غذای لبنانیه که از ترکیب نخود و ارده و روغن زیتون و سیر درست میشه. طعم عجیب، خاص و ناآشنایی برای مایی که ذائقه‌ی ایرانی داریم، داره و به همین دلیل عمدتاً در مواجهه با حمص دو دسته میشیم؛ یا اون‌هایی که اصلاً از حمص خوش‌شون نمیاد و یا اون‌هایی که حاضرن هرروز حمص بخورن!
ادامه مطلب
 در هنگام افطار با نوشیدنی هایی که گرم مزاج هستند روزه خود را باز کنید مثل عسل و خرما. خوردن ارده با شیره انگور یا (ارده با عسل یا ارده با شیره خرما یا شیره توت) که از ماده غذایی گرم هستند هضم آسانی دارند و مناسب معده های سرد می باشند. شخصی که از داروهای شیمیایی یا گیاهی استفاده می کند می تواند بین افطار و سحر داروها را تقسیم کند. بهتر است خوراکی های سبک در افطار صرف شود در عوض در سحرگاه، وعده غذایی شام ، که بیشتر "گرمی" باشد میل گردد و از نوشیدنی
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 400 گرم

وزن با بسته بندی: 410 گرم

شیوه نگهداری: خشک خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: ارده برسین

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
ارده برسین
ارده را بصورت خالص یا با عسل ،شیره خرما یا شیره انگور مخلوط نموده و میل نمایدروغن جدا شده از ارده همان روغن کنجد میباشد و نشانه طبیعی بودن ان است
                                                                       برای خرید محصول وارد شوید
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است
بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ، یکی از محققان که در زمینه طب اسلامی فعالیت دارد بیان کرد افرادی که مزاج آنها بلغمی است و طبع سرد و تر دارند ، در فصل زمستان بیشتر سرما را حس می کنند ، این افراد باید از مواد غذای که طبعی گرم مانند عسل ، ارده و شیره خرما استفاده کنند.ادامه مطلب بلغمی مزاج‌ها عسل و ارده برایشان مفید است ادامه مطلب...
ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی
ترکیب ارده و عسل یک ماده غذایی قوی برای تقویت قوای جنسی است و ارده در درمان ختلالات کلیه و کبد استفاده می‌شود . همچنین دیده شده این ماده لذیذ خوراکی برای درمان درد مفاصل و استخوان درد هم مفید واقع شده است. ادامه مطلب ارده ماده غذایی قوی برای تقویت رابطه جنسی ادامه مطلب...
مواد لازم برای تهیه کوفته شلغم و نخود
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سبزیجات
گندم سیاه خام نصف لیوان
پیاز(خرد شده)یک عدد کوچک
سیر(له شده)چهار حبه
شلغم(رنده شده)چهار لیوان
نخود(پخته شده)یک لیوان
زیرهیک قاشق غذاخوری
گشنیزیک قاشق چای‌خوری
کلم کیل(خرد شده)یک دوم لیوان
جو دوسر بدون گلوتنیک چهارم لیوان
پودر سیریک قاشق چای‌خوری
پونه خشک شدهیک قاشق چای‌خوری
نمکنصف قاشق چای‌خوری
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
مواد لازم سوپ مرغ و نخود
آب مرغ 6 پیمانهرب گوجه 1 قاشق غذاخوریپودر پاپریکا 1 قاشق چایخوریزیره سبز 1/2 قاشق چایخوریتخم گشنیز، پودر سیر و نمک هر کدام نوک انگشتنخود پخته شده 400 گرممرغ پخته ریش ریش شده 3 پیمانهنمک و فلفل به مقدار کافیگشنیز تازه خرد شده 1/4 پیمانهآووکادو 1 عددلیمو ترش به مقدار کافینان خشک
  
ادامه مطلب
برای تهیه یک فنجان ارده:
۲ فنجان کنجد خام
۲ ق‌غ‌خ روغن خام (مثلا روغن زیتون)
کنجدها رو توی آسیاب ریخته و ۴ تا ۵ دقیقه حسابی آسیاب میکنیم تا کاملا نرم بشه.
میتونیم از گوشت کوب برقی هم برای یکنواخت شدن استفاده کنیم.
وقتی کاملا یک نواخت شد یک قاشق غذا خوری روغن اضافه میکنیم و دوباره یکی ذو دقیقه مخلوطش میکنیم.
برای خامه‌ای‌تر شدن، قاشق دوم روغن را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
منبع: سایت بیتوته
ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.
کالری ارده
ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
مواد مغذی در هر 100 گرم
انرژی 595 کی
در طب اسلامی برخی از حبوبات نیز علاوه بر غذا به عنوان دارو مطرح هستند. نخود chickpea یکی از بهترین داروها برای کمر درد و ضعف جنسی است. احمد ابن محمد ابن ابی نصر از امام رضا علیه‌السلام نقل می‌کند: نخود برای کمر درد مفید است. و آن حضرت پیش از غذا و پس از آن، آن را طلب می‌کردند.طب الائمه، سید عبدالله شبر، ص۱۹۶

ادامه مطلب
وصیه می کنیم افرادی که دارای مزاج سرد و خشک می باشند دستورات غذایی زیر را جهت حفظ سلامتی خود بیشتر رعایت کنند.
غذاهایی که با مزاج سرد و خشک سازگاری بیشتری دارند و توصیه می شود آن ها را بیشتر مصرف کنید:
گوشت و غذا: گوشت بره، کبوتر، مرغ محلی چاق، تخم مرغ محلی، شوید پلو، زیره پلو، پلو زعفرانی، نخود آب، نان سنگک کنجدی، شیره خرما، شیره انگور، ارده، پلوشیره، انواع حلیم، مربای زردک، کله پاچه، انواع حلوا، انواع حریره، پلو ماش و پلو خلال بادام.
سبزیج
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
عدس :1 پیمانه
نخود :1 پیمانه
پیازچه خرد شده :1/4 پیمانه
جعفری خرد شده :نصف پیمانه
گشنیز خرد شده :نصف پیمانه
پیاز سفید کوچک :1 عددکوچک
سیر :3 حبه
انبه پودر شده :2 قاشق غذا خوری
زیره سبز:  2 قاشق چای خوری
جوش شیرین :1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنید
نمک :    2 قاشق غذا خوری
 
  
ادامه مطلب
حمص یکی از پیش غذاهای پرطرفدار و خوشمزه‌ لبنانی است که بیشتر افراد با یک بار امتحان کردن از طرفداران پروپاقرص آن می‌شوند. حمص به‌خاطر داشتن ارده و نخود بسیار مغذی و پرانرژی است و از غذاهای محبوب خاورمیانه محسوب می‌شود. در این مقاله چطور شما را با طرز تهیه حمص، این پیش غذای خوشمزه لبنانی آشنا خواهیم کرد.
رازهای تهیه یک حمص خوشمزه
 
 

ادامه مطلب
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
مواد لازمآرد نخود چی: ۱ لیوانهل: ۲ عددشکر: ۱ لیوانکره: ۱ لیوان
 با راه آشپزی همراه باشید
طرز تهیه۱. ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.۲. آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.۳. هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند؛ و علت اینکه از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمی‌کنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.۴. کره را هم ذوب می‌کنیم به طوری که دا
مشاور پرورش شترمرغ
 
نخودنخود دارای 2600-2400 انرژی و23 تا 25% پروتئین می باشد. مقدار متیونین آن همانند سویا پائین است که در زمان جیره نویسی باید مورد توجه قرار بگیرد. دارای ماده ضدتغذیه ای آنتی تریپسین است ولی میزان این ماده در نخود بسیار کمتر از سویا است که این مقدار کم هم با حرارت از بین می رود ضمن اینکه حرارت تأثیر مثبت روی میزان پروتئین قابل هضم دارد.
آموزش پرورش شترمرغ
 
 
تانن ماده ضد تغذیه ای دیگری است که در نخود وجود دارد. هر چه مقدار تانن بی
11نوامبر


نخود یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی کشت شده در دنیاست. شواهد باستان شناسی نشان می دهد که این گیاه در خاورمیانه ۷،۵۰۰ سال پیش کشت می شده است. در یونان باستان آن را به عنوان غذای اصلی و یا دسر و حتی به صورت خام استفاده می کردند. در روم باستان نیز نخود را درون غذایی شبیه به آبگوشت می ریختند و یا به عنوان میان وعده به صورت پخته شده مصرف می کردند. برخی از مردمان باستان حتی معتقد بودند که نخود ارزش دارویی بسیار بالایی دارد. از لحاظ تغذیه نی
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
طرز تهیه حلوا ارده
 
تاریخچه حلوا
ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی
خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان
مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد
و این نمونه مقدماتی از حلوا ارده امروزی بود.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره خواص و طرز تهیه حلوا ارده اردکان خانگی با عسل و شیره خرما و انگور در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه ب
 
مشکلات جنسی در مردان امروزه بسیار شایع است و دلیل اصلی آن سردی اندام جنسی مردان است که مسائلی از قبیل کاهش میل جنسی، زودانزالی، کاهش تعداد اسپرم‌ها، کاهش سرعت حرکت اسپرم‌ها و ... نمونه‌های بارزی از سردی اندام جنسی در مردان است.
در بعضی از موارد این نارسایی‌ها از کاهش یا عدم توانایی ذهنی ناشی می‌شود که آن هم از سردی مغز است؛ برای درمان، انجام کارهای زیر در یک دوره 40 تا 120 روز (بسته به میزان سردی اندام و تن) بسیار کمک‌کننده است:
1. روغن‌مالی
مواد لازم
دو و نیم پیمانه برنج
یک و نیم پیمانه نخود
دو عدد سینه مرغ
2 ق س کره
نمک/فلفل سیاه
 
روش :
نخود را که 24 ساعت قبل خیس کرده بوده بودم پختم
مرغ با اندکی آب بیشتر ،پنج حبه سیر و دو تکه چوب دارچین و زعفران آب پز شد
برنج را با کره داخل تابه تفت دادم و بهش نخود و آب مرغ را اضفه کرده
وقتی آب پلو تمام شد مرغ ریش ریش شده ای که با فلفل ترکیب شده را روی اون ریختم
بدون مرغ هم میشه خورد!
غذا ترکیه ای است
 
روش از اینجا
مواد لازم
دو و نیم پیمانه برنج
یک و نیم پیمانه نخود
دو عدد سینه مرغ
2 ق س کره
نمک/فلفل سیاه
 
روش :
نخود را که 24 ساعت قبل خیس کرده بوده بودم پختم
مرغ با اندکی آب بیشتر ،پنج حبه سیر و دو تکه چوب دارچین و زعفران آب پز شد
برنج را با کره داخل تابه تفت دادم و بهش نخود و آب مرغ را اضافه کرده
وقتی آب پلو تمام شد مرغ ریش ریش شده ای که با فلفل ترکیب شده را روی اون ریختم
بدون مرغ هم میشه خورد!
غذا ترکیه ای است
 
روش از اینجا
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
خواص ارده
 
ارده نوعی
ماده غذایی است که از کوبیده شدن کنجد، حاصل می شود معمولا ارده را به
عنوان یک غذای کامل برای وعده صبحانه میل می‌کنند.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره مضرات و خواص ارده کنجد و شیره انگور و خرما و عسل در طب سنتی در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
ارده یا طحینه
ارده یا طحینه خوراکی‌ست که از دانه‌های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست می‌آید. از ارده در آشپزی لبنانی، ارمنی، یو
مواد لازم جهت تهیه فلافل با نخود و عدس سبز :
عدس :1 پیمانه
نخود :1 پیمانه
پیازچه خرد شده :1/4 پیمانه
جعفری خرد شده :نصف پیمانه
گشنیز خرد شده :نصف پیمانه
پیاز سفید کوچک :1 عددکوچک
سیر :3 حبه
انبه پودر شده :2 قاشق غذا خوری
زیره سبز:  2 قاشق چای خوری
جوش شیرین :1 قاشق غذا خوری با کنجد برای هر پیمانه از موادی که درست میکنید
نمک :    2 قاشق غذا خوری
 

ادامه مطلب
مانند دیگر میوه های مهره ای و دانه،ارده را  می توان بدون
روغن اضافه کرد. با این حال، طول می کشد تا خرد شود و نتیجه آن به عنوان خامه ای
است که در هنگام استفاده از روغن است. با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را شروع کنید
و برای قوام نازک تر مورد نیاز است.

برای بهترین عطر و طعم استفاده از روغن زیتون خنک،
یک روغن خنثی مانند روغن زیتون و / یا مقدار کمی روغن کنجد
روش پخت کله پاچه
مواد مورد نیاز برای پختن کله پاچه
کله پاچه گوسفند 1 دست
نخود 100 گرم
پیاز 2 عدد درشت
زرد چوبه 1 ق چ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب ا لیتر یا بیشتر

طرز تهیه کله پارچه ، ترسناک دوست داشتنی
 نخود را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شود.

 
ادامه مطلب
حبوبات همیشه عضو جدا ناپذیر غذاهای بسیاری در سفره غذایی ایرانی ها به شمار می آید. منابع غذایی مغذی مانند فیبر، اسیدهای آمینه، مواد معدنی و پروتئین با مقادیر بالایی در حبوبات موجود هستند و جزء خواص حبوبات هستند. در این مطلب به صورت خلاصه خواص کلی محبوب ترین حبوبات را به شما توضیح می دهیم:
نخود
نخود دارای انواع ویتامین ها و پروتئین های مهم و ضروری برای بدن است. نشاسته، کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، مس و ویتامین های خانواده ب (1 و 2) و ویتامین آ
اخیرا، چاشنی ارده  با چند ادویه دیگر برای
خدمت دادن با رشته فرنگی سرد، یک سبک گوشتی، مخلوط کردم. اشتباه نکنید که من این
پاستر را دوست ندارم با گوشت بخورم. من دوست دارم مرغ گردو، یکی دیگر از غذاهای
محبوب چینی برای خدمت با پانسمان کنجد. با این حال، اغلب وقت من دوست دارم از این
خمیر پانسمان را برای رفتارهای ساده تر مثل سبزیجات (معمولا اسفناج)، لوبیا
(همانطور که در اینجا ببینید) و حتی توفو (پخته شده) .
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
نخود فرنگی با نام علمی Pisum sativum شناخته می‌شود که تشکیل شده از دانه‌های سبز رنگ بذری پوشیده شده در داخل پوشش است. این دانه‌های به نسبت دیگر دانه‌های موجود در حبوبات از گوشت بیشتری تشکیل شده‌اند. به لحاظ ساختاری دانه‌های نخود فرنگی جزئی از حبوبات است. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد نخود فرنگی از سال‌ها قبل مورد استفاده انسان بوده است و امروز در سراسر دنیا این دانه‌های سبز رنگ پرخاصیت در غذاهای مختلف دیده می‌شود.
در ادامه مطلب به شما خوا
چند تا نصیحت مهم و خوشمزه
تو زندگیت مثه قیمه نذری باش که دیگران برای بدست آوردنت از جون و دل مایه بذارن
تو زندگیت مثه فسنجون باش که هر کسی وسعش نرسه بخورتت
تو زندگیت مثه نیمرو باش نه املت که واسه خودت دوست داشته باشن نه گوجت
تو زندگیت مثه پیاز باش که حتی در حال خورد شدنم اونقدر قویه که اشک همرو در میاره
تو زندگیت مثه خیار باش هر وقت خوبی کردی یه تلخیم بکن که پرو نشن
تو زندگیت مثه آبگوشت باش که با سیلی صورتش سرخ نگه داشته همش نخود و لوبیاس ولی اس
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغ
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
نخود
آش
نخودهای آَش ادم
آدم های نخود آش
 
در دانشنامه آزاد ویکی پدیا در اینباره می نویسد .
گیاه نخود گیاهی یکساله و بوته ای کوتاه از خانواده حبوبات است که بلندی آن به
حدود سی سانتی متر می رسد .
ساقه این گیاه پوشیده از تارهای غده ای است .
شاخه ها نازک برگ های زیر آن از سیزده تا هفده برگچه کوچک و دنباله دار و گل
ها سپید می باشد .
 
و البته بعد راجع به نحوه کشت پراکنش و خاستگاه
مواد موجود در نخود پخته شده
و این آخرین مطلب بسیار زیبا خواندنی و دانستنی
در فروشگاه های مواد غذایی، همیشه تنوع بسیاری از روغن‌های گیاهی در قفسه مربوط به آن وجود دارد. تنوع این روغن‌ها آنقدر زیاد است که واقعاً سر در گم می‌شویم که کدام یک را انتخاب کنیم. بعضی از این روغن‌ها مخصوص سرخ کردن هستند روی بسته بندی بعضی نوشته شده است که این روغن بدون پالم می‌باشد. حتی اگر به کلی به روغن‌های معمول کارخانه‌ای علاقه نداشته باشید، در این قفسه ها می‌توانید انواع روغن های ارگانیک دیگر مانند روغن زیتون یا روغن کنجد را هم بب
سوپ رشته که با موادی همچون گوشت مرغ، رشته فرنگی، هویچ، قارچ، سیب زمینی و نخود تهیه می شود، که بسیار مقوی و خوشمزه می باشد. به همین علت این سوپ به عنوان غذای کامل برای بهبود حال افراد سرماخورده بسیار مفید می باشد. همچنین می توان سوپ رشته را به عنوان پیش غذا تهیه کرد. از این رو، طرز تهیه سوپ رشته فرنگی را در این بخش از هنر در خانه به اشتراک گذاشته ایم، که امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ رشته فرنگی عبارت است از
رشته فرنگ
آش دوغ یکی از خوراک‌های سنتی استان اردبیل و منطقه آذربایجان شرقی و غربی است.  این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزی‌ها، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. در این مقاله طرز تهیه آش دوغ را به شما آموزش خواهیم داد.
 
آش دوغ چیست؟آش دوغ از انواع آش‌های محلی در منطقه شمال غرب و غرب کشورمان ایران است و واقعا لذیذ و خوشمزه است. این آش معمولا با دوغ ترش و محلی تهیه می‌شود. این آش رو ه
خواص حبوبات در طب سنتی چیست ؟ یک متخصص طب سنتی گفت: نخود از بهترین حبوبات برای افزایش قوای عمومی است؛ به ویژه برای کودکان که در سنین رشد قرار دارند، بسیار مفید است. از دیدگاه طب سنتی حبوبات دارای ارزش غذایی بسیار هستند و بهترین آنها نخود بوده که …
خواص حبوبات در طب سنتی چیست ؟

ادامه مطلب
آبگوشت با کشک
 
مواد لازم(برای ۴ نفر):گوشت گوسفند(آبگوشتی)  نیم کیلو نخود خیس کرده نصف پیمانه پیاز بزرگ  یک عدد سیب زمینی کوچک  سه عدد نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم کشک ساییده شده  یک پیمانه نعنا به میزان دلخواهسیر داغ 
طرزتهیه :گوشت را به همرا نخود و پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.پس از پخته شدن گوشت و نخود، سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه
سوپ نخود به عنوان یک پیش غذای راحت یا غذایی ساده در یک روز سرد می تواند انتخاب مناسبی باشد. این سوپ را می توان با نخودفرنگی یا نخود خشک آماده کرد. سوپ نخود همچنین سرشار از موادمغذی از جمله کلسیم، پتاسیم و ویتامین A است. استفاده از این نوع سوپ در یک رژیم غذایی متعادل فواید بسیاری برای سلامتی دارد.
 
سرشار از فیبر
یک فنجان از سوپ نخود فرنگی در حدود ۵ گرم فیبر غذایی دارد، به طوریکه براساس دانشگاه هاروارد، این ماده مغذی در بسیاری از موادغذایی
در دل خویش مجموعه ای از نفرت دارم. یک بوته ی عظیم تنفر در قلبم روییده است، منی که همیشه جز محبت مرام دیگری نمی دانستم. چه بر من رفته ای استاد؟ چه بر من اورده ای استاد؟‌این حجم از تنفر در من ای استاد ... 
و منی که کهیر می زنم از حرف زدن با تو. و تویی که هیچ چیز برایت مهم نیست. و تویی که لم می دهی و نان سنگک گنده را از ان زیر میز در می اوری و فرو می کنی توی ارده -جلوی لپتاپت -. و تویی که دو لوپی می خوری و هیچ چیز این جهان برایت مهم نیست. 
و منی که در تنفر مست
طرز تهیه فلافل آبادانی اصل و ترفند های خوشمزه ترشد آنفلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود و با یاد گرفتن طرز تهیه فلافل آن را در قالب ساندویچ همراه با سس خردل می توانید میل کنید و نهایت لذت را از این غذای خوشمزه ببرید.
مواد لازم برای فلاف
مواد لازم
نخود 300 گرم
2 پیمونه برنج
کره 50 گرم (من ده گرم زدم)
گشنیز 50 گرم (گشنیز نداشتم جعفری زدم)
قارچ 300 گرم
3 پیاز (یک پیاز زدم)
سیر 2 تا 6 حبه
زیره /کاری یک قاشق چ/ برگ بو  3 تا 4 عدد(نزدم)/ زرچوبه نصف ق چ/نمک یک ق چ
 
روش :
پیاز را نگینی خرد می کنیم ...گشنیزمون را درشت خرد می‌کنیم ...کره را آب می‌کنیم پیاز را بهش اضافه می‌کنیم و در حدی تفت میدیم که عسلی بشه ...نخود پخته را اضافه می‌کنیم برای این که آب نندازه همه را با هم اضافه نمی‌کنیم... سیر را اضافه می‌ک
کلمه لاتین   cicer نام دیگر نخود است و همچنین نام محبوب اسپانیایی آن، Garbanzo لوبیا شناخته شده است.
 لوبیا کلیه، لوبیا سیاه، لوبیا لیمو و بادام زمینی دیگر اعضا خانواده حبوبات هستند.
 این گیاهان دانه‌های خوراکی به نام پالس‌ها را تولید می‌کنند که از نظر ارزش غذایی کیفیت بالایی دارند.
 
 دو نوع اصلی نخود، نوع بزرگ تر با رنگ روشن بزرگتر است که در ایالات متحده مشترک است، و نوع کوچک تر تیره که طرح نامنظم دارند و اغلب در هند و خاورمیانه مورد استفاده
 
ساشه
ساشه (به فرانسوی: sacher) کیسهٔ کوچک یک بارمصرفی است که معمولاً حاوی مواد مصرفی مانند سس، پودر، شامپو، دارو، و غیره است. ساشه در صنایع غذایی، بهداشتی، دارویی و مانند آنها کاربرد دارد.
.
 
 
ساشه ها به دلیل طراحی و اندازه مناسبی که دارند، از موارد مصرف متنوعی نیز برخوردار می باشند. این ساشه ها به صورت چند لایه بوده که به دلیل دوخت پذیری مناسبی که دارند ، از نفوذ هرگونه رطوبت و آلودگی های خارجی در امان است و سلامت محصول را تامین می کنند. یکی از
ج –۲ – فعالیتهای شیلات
تکثیر و پرورش ماهیان زینتیپرورش ماهی در استخرهای دو منظوره
ج –۳ – صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی
فرآوری و بسته‌بندی سبزیجات ( پاک کردن، خشک کردن )بلغور‌سازیفرآوری محصول زعفران ( جمع آوری، پاک کردن، خشک کردن، درجه بندی و بسته بندی)بسته بندی زرشکفرآوری و بسته بندی انواع میوه های خشک، برگه ها، غلات، حبوبات و خشکباربرشته‌سازی بسته بندی آجیل سویابسته بندی انواع محصولات باغبانی ( انگور – توت فرنگی و… )خشک کردن و بس
بسیاری از دنبال کنندگان جیمیتو از ما درخواست داشتند که طرز تهیه کتلت بدون گوشت را نیز اموزش دهیم. به همین دلیل در ابتدا طرز تهیه این غذای گیاهی را آموزش خواهیم داد.
 
مواد لازم
۲ لیوان نخود پخته
۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری
۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۲ قاشق غذاخوری آرد گندم
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر تخم گشنیز به میزان لازم
پودر زیره سبز یا سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
۱ فنجان جعفری و گشنیر خرد شده
۲ عدد سیب زمینی پخته
 قاشق غذاخور
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
طرز تهیه فلافل لبنانی
  
طرز تهیه
فلافل که در اصل یک غذای عربی است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد ,
ماده اصلی تهیه فلافل نخود پخته است که نسبت به سایر ساندویچ هایی که از
بیرون تهیه می کنیم ارزش غذایی بیشتری داشته و مفید تر است. در جنوب ایران،
انواع فلافل معمولی، تند، فلافل سبزیجات و بسیاری موارد دیگر تهیه طبخ می
شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه فلافل لبنانی ساده بندری خوشمزه ساندویچی اصل با نخود و سیب زمی
فروشگاه ارگانیک نور 
ارائه دهنده محصولات سالم و سنتی
واقع در شهر برازجان، کنار نخل های سبز جنوب با تولید برخی از محصولات غذایی سالم، کار خود را از سال ۹۷ آغاز کرده است.
محصولات موجود در فروشگاه ، تولیداتی از چند خانواده ی برازجانی است که در این وب سایت به تبلیغ آن پرداخته ایم.
انواع سرکه محلی
خرما
شیره خرما
حلوای سنتی
ارده و کنجد
روغن شحم گاو
عسل
معجون صبحانه
از جمله تولیدات مجموعه ارگانیک نور می باشد.
آرزوی سلامتی و آرامش برای همه ی دوستان خ
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 1800 گرم

وزن با بسته بندی: 1850 گرم

شیوه نگهداری: خشک و خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: جای خشک و خنک

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
روغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها
خواص :1-کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)2-کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا3-جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات وروغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها در امان باشیدروغن ارده کنجدکنجد در بین دانه های روغ
ویژگی‌های محصول

وزن خالص: 1800 گرم

وزن با بسته بندی: 1850 گرم

شیوه نگهداری: خشک و خنک

مناسب برای: همه

سایر توضیحات: جای خشک و خنک

زمان ماندگاری: 1سال

درباره محصول
روغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها
خواص :1-کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون(LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)2-کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا3-جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات وروغن ارده کنجد استفاده کنید از بیماریها در امان باشیدروغن ارده کنجدکنجد در بین دانه های روغ
دلمه برگ ختمی
دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن.
مواد لازم
عدس : نصف پیمانه
لپه : نصف پیمانه
نخود : نصف پیمانه
برنج : 500 گرم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد
سبزی (تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز): 1 کیلو گرم
فلفل : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم
روغن مایع : به مقدار لازم
برگ گل ختمی : 500 گرم
مراحل پ
 
نخود فرنگی یا همان ماسالا چانا یک غذای معمولی هندی است که با نخود و ترکیبی از ادویه ها تهیه می شود. نخود فرنگی یک غذای سالم ، مغذی ، متنوع و آسان برای تهیه است. در این مقاله نحوه تهیه آن را به شما نشان خواهیم داد!
این انتخاب مناسب برای اجتماعات خانوادگی یا دوستان است ، زیرا معمولاً به عنوان یک اشتها آور با croutons یا crudités سبزی خورده می شود. علاوه بر این ، می توانید آن را با برنج ترکیب کنید تا یک غذای کامل و مغذی تهیه شود. در این مقاله ، به ارزش
مزایا و خواص لوبیای نخود
سم زدایی کبد و کاهش خطر ابتلا به کبد چربیکی از خواص مهم لوبیای کیتوزان برای بدن این است که برای سم زدایی و پاکسازی کبد بسیار مناسب است. لوبیای چینی حاوی مقادیر زیادی مولیبدن است که در پاکسازی کبد آلاینده ها و سموم بسیار مفید و مؤثر است.لوبیای نخود همچنین علاوه بر اینکه قادر به پاکسازی و سم زدایی کبد از آلاینده ها و فلزات سنگین که به کبد آسیب می رسانند می تواند خطر ابتلا به بیماریهای کبدی شایع مانند کبد چرب را به میزان
دیشبم نزدیکای سه خوابیدم
صبح هفت و نیم پاشدم
بعد از صرف صبونه حاضر شدم رفتیم بیمارستان واسه کارگاه
بعد از اونجا حدود یازده رفتم پیش مامان
یه کمی خرید پرید کردم
موز و هویج و فلفل دلمه و سس و ماکارونی و شیر خریدم
کلا کدبانوگریم زده بود بالا یهویی
نفری یه موز با مامان خوردیم و اومدم خونه
سریع پان درست کردم
لابلاش گردو و شکلات و موز پاچیدم
اما تهش که انگشتامو لیسیدم دیدم شکرش کمه :|
امیدوارم با سس شکلات برادر اینا درست بشه شیرینیش
بعد از اون کم ک
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
 
برای درست کردن یک فلافل خانگی و سنتی با نخود و سبزیجات، در ابتدا باید نخودها را به مدت یک شب خیس کنید. سپس آن‌ها را با سبزیجات تازه، سیر، و انواع ادویه‌هایی که دوست دارید محلوط کنید. در مرحله بعدی، مواد را به شکل گلوله‌های کوچک دربیاورید و آنقدر آن‌ها را در روغن سرخ کنید تا ترد و برشته بشوند و علاوه بر این، رنگ‌شان هم به رنگ قهوه‌ای روشن تغییر پیدا کند. در نهایت فلافل را همراه با نان پیتا، حمص، و سبزیجات خرد شده‌ای که دوست دارید سرو کنید.
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
یه ﻭﻗﺘﺎ ﻻﺯﻡ ﺯﻣﻦ ﺑﺨﻮﺭ ....ﺗﺎ ﺑﺒﻨ ﺎ ﺸﺘﺘﻦ ...ﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺭﺷﺪﺗﻦ ...ﺎ ﻣﺮﻥ ...ﺎ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ ﻣﻤﻮﻧﻦ!!!
 
ﺎﻫ ﻻﺯﻡ ﺟﻮﺭ ﺯﻣﻦ ﺑﺨﻮﺭ ﻪ ﺯﺧﻤ ﺑﺸ ...ﺯﺧﻤﺎﺗﻮ ﺑﺎﺯ ﺑﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺑﺒﻨ ...ﺎ ﻧﻤ ﻣﺎﺷﻦ ...ﺎ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﺰﺍﺭﻥ ...ﺎ ﺑﺎ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺩﺭﺩﻥ ...ﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺩ ﺩﺭﺩﻥ ...
ﻫﻮﻗﺖ ﺗﺎ ﺯﺧﻤ ﻧﺸ ﻧﻤﺘﻮﻧ ﺑﻔﻬﻤ ﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﻨﻪ!!!ﺩﺳﺖ ﻪ ﺴﺎ ﻧﻤ ﻣﺒﻨ ﻪ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﻗﺴﻢ ﻣﺨﻮﺭﺩ ...ﻭ ﻪ ﺴﺎ ﻣﺮﻫﻢ ﻣﺰﺍﺭﻥ ﻪ ﺍﺻﻼ ﺎﺩﺷﻮﻥ ﻧﻤﺮﺩ ...ﺯﻣﻦ ﻪ ﻣﺨﻮﺭ ﻣﺒﻨ!!!
ﺎ ﺧﻮ

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها